Vliegtickets Garuda

Vlieg nu met Garuda Indonesia naar Azie

Schipholtickets.nl

Tickets Garuda

Betaal veilig en vertrouwd via iDeal of credit card

Vliegtickets van Garuda boekt u snel op SchipholTickets.nl. Zoek snel, boek verstandig en vlieg comfortabel met Garuda Indonesia naar Indonesie. Via SchipholTickets.nl vergelijkt u ook andere luchtvaartmaatschappijen, waardoor u de beste keuze kunt maken. U kiest het beste reisschema tegen de beste prijs. In slechts 5 simpele stappen boekt u uw vliegtickets van Garuda Indonesia.

Schipholticket.nl
Garuda Indonesia

Garuda Indonesia is de nationale luchtvaartmaatschappij van Indonesie. De thuisbasis is de luchthaven van Jakarta. De naam Garuda komt van een mythische vogel die tevens te zien is in het wapen van het land. Garuda Indonesia is uit recent klanttevredenheidsonderzoek van het prestigieuze bureau Roy Morgan uitgeroepen als beste internationale luchtvaartmaatschappij. Ook hebben ze de waardering gekregen van Skytrax als vier sterren luchtvaartmaatschappij. Skytrax is de meest prestigieuze standaard voor de kwaliteit en service in de luchtvaart. Garuda streeft naar een 5 sterren status in de toekomst door haar service en kwaliteit constant te verbeteren.

Geschiedenis Garuda Indonesia

De geschiedenis van Garuda Indonesia loopt bijna gelijk aan de geschiedenis van het land Indonesie. De luchtvaartmaatschappij bestaat nu ruim 60 jaar en is het visitekaartje van Indonesie. In de jaren '50 had Garuda de beschikking over 38 vliegtuigen en een paar jaar later kwamen er nog 14 vliegtuigen bij. In de jaren '80 en '90 richtte Garuda zich al op de jaren na 2000. Voor de lange afstandsvluchten werden er meerdere Boeing 747-400's en diverse Boeing 737-300/400's besteld. In 2005 heeft Garuda een grondige reorganisatie doorgevoerd om zo het bedrijf te verbeteren en nieuwe impulsen te geven. Nu heeft de luchtvaartmaatschappij meer dan 51 vliegtuigen en vliegt Garuda Indonesia naar 42 nationale en internationale bestemmingen.

Bestemmingen Garuda Indonesia

In 1965 werden Europa en Japan toegevoegd aan de buitenlandse bestemmingen van Garuda. Vanuit Amsterdam vliegt Garuda 4 keer per week naar Indonesie. De vlucht maakt altijd een tussenlanding van 1 uur in Dubai. De totale reistijd naar Jakarta is daarmee net iets minder dan 17 uur.

SchipholTickets.nl is aangesloten bij het ANVR en SGR, zodat u zonder zorgen op reis kan gaan met Garuda Indonesia.

Zoek en boek hier uw vliegtickets Garuda Indonesia

 

SchipholTickets.nl

 • De beste website van Nederland

  Door Zoover uitgeroepen als beste website van Nederland 2013.

 • Betrouwbaar

  SchipholTickets.nl is lid van ANVR, SGR en IATA.

 • Veilig boeken & betalen

  U kunt vertrouwd betalen via iDeal of credit card (beveiligde omgeving).

 • Service

  Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar.

Schipholtickets.nl